Potetbakeren, utrolig populære

Potetbakerene som jeg la ut i går ble solgt på en, to , tre. Så i dag har jeg sydd flere slik at alle som vil ha denne praktiske potetbakeren kan få kjøpt en.

Jeg selger de for 175 kroner pluss porto 19 kroner.
I denne baker du poteter i mikrobølgeovnen og de blir knallgode og det går veldig fort. I min gamle mikrobølgeovn tar det ca 12 minutter, i nye ovner går det fortere. Vi har brukt Potetbakeren i hele sommer og den er blitt en slik må ha ting. Og når du er lyst på noe varmt på kvelden men ikke har lyst til å lage mat er det veldig lett å putte noen poteter i Potetbakeren, åpne en boks mais og sammen med kryddersmør har du god kveldsmat

 

2014-08-04 16.07.51

Hvis du vil kjøpe en så send meg en mail på elnorm@online.no eller gå inn på siden min på Facebook

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *