Kurs er gøy

Like før jul, ja faktisk midt i julestria, var jeg på Quilteloftet på kurs.

Jeg liker så godt å gå på kurs og et slikt en kvelds kurs er helt topp. Det er så gøy å være sammen med folk som har like lyst som meg til å lære litt nytt. Vi sydde, drakk te og kaffe, lo, skravlet og spiste boller. Bente på Quilteloftet er en fryd å lærere av og være sammen med, alle får hjelp, gode råd og skryt.

Denne kvelden sydde vi kurver i en ny teknikk, ja for meg er den iallfall ny, og det var gøy å lage og så ble de jo så fine.

 

20180115_132510

Jeg bruker mine til frukt og teposer men jeg må helt klart sy en som jeg kan ha som brødkurv.

20180115_132548-1

 

Bente på Quilteloftet selger mønster og matriellpakke til disse kurvene. Om du har lyst til å sy slike kurver kan du finne Quilteloftet på Facebook og sende henne en melding.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *