Veggiepose

Nina, som jeg har mønstersiden Amica Patterns sammen med, har laget et fantastisk fint mønster på Veggiepose, poser du tar med på butikken når du skal kjøpe frukt og grønt og dermed slipper å bruke plastposer. Godt for miljøet og det er viktig at vi alle bidrar der vi kan. Posen kan brukes om og om igjen i lang tid og du syr de på en-to-tre. Best av alt er at mønsteret er gratis og du finner det hos AmicaPatterns,

38975464_1938589589555724_8726132591981232128_n

På bilde er det en kilo tomater i posen og enda er det plass til flere.

bty

bty

Jeg har sydd mange Veggieposer og om du ikke har lyst til å sy selv selger jeg sett med to poser til 120 kroner pluss porto 21 kroner, hvis du kjøper to sett spanderer jeg portoen.

Posene måler ca 24 ganger 24 cm. De kan vaskes i vaskemaskin. Om du vil kjøpe poser kan du sende meg en mail, elnorm@online.no eller gå inn på Facebook siden min og sende meg en melding der.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *