Sokker i Perfect

For en liten stund siden var jeg på fabrikkutsalget til Sandnesgarn og der var jeg så heldig å få kjøpt 2 kg Perfect til en spottspris. Bedre kan det jo ikke bli.

Først noen helt enkel med to rett og to vrang.

Så et par i mønsteret River Rapids socks, dette mønsteret har jeg strikket utallige ganger. Det er et silkt mønster der man ikke trenger å tenke og det passer fint som tv-strikking.

På pinnen nå er det sokker, selvfølgelig, og et sjal.

Ønsker alle en fin skuddårsdag.

Share

7 thoughts on “Sokker i Perfect

 1. Det garnet der har jeg kikket på flere ganger. Nå ser jeg jo at det blir like fine striper som jeg tenkte… Hehe.. Veldig gøy å shoppe garn til en superbillig penge 😀 Sokkene dine er kjempefine. Det siste paret ser litt for avansert ut for tvstrikk for meg, men kunne tenke meg å prøve det en gang :)

 2. Deilige sokker!
  Men du, den der River linken din, har prøvd den før når du har lagt den ut og eg prøvde nå, men får opp en side hvor det står FORBIDDEN? Hmmmm får ikkje eg lov å finne oppskrifta da eller? hehe Kunne godt tenkt meg de ser du, kan ikkje du ta en titt på linken?

  Kos deg og ha en herlig dag ;))

  Go`klem Vibbedille ;))

 3. Kjempeflotte sokker, Elisabet!! Kjenner at jeg får litt lyst til å strikke sokker… nå som jeg egentlig hekler teppe…

 4. Skjønner jeg ikke har fulgt med i klassen. Var ikke klar over det var flerfarget garn i Perfect. Flotte labbepar begge 2. Elsker det garnet til labber.

 5. 2 kg perfekt, må være drømmen- og jeg må nok fortsette å drømme , har jo inngått garnkjøpnekt 2012, må slanke 15 kg før nytt!! Men det er da jeg virkelig skal kjøpe dette hærlige perfekt garnet som du viser frem her. Sistnevnte sokkepar men mønster man ikke trenger å tenke ser slett ikke slik ut. Veldig flott mønster som jeg må ta en ekstra titt på!.) God helg til deg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *