Hurra, nå er jeg frue

Vi hadde en eventyrlig dag vi aldri kommer til å glemme. Selv om ting ikke gikk helt etter planen på fredagen ble dagen helt perfekt, takket være gode venner som stilte opp på kort varsel.

På kirketrappa, så lykkelige som bare nygifte kan være.

Så var det bryllupskaka, slettes ikke en tradisjonel kake med roser og hvit marsipan. Nei her var det revnet, sort marsipan, fingermerker og verktøy. Det er første gang jeg har sett at det er mannfolka som stimler rundt bryllupskaka for å se.

Her er det litt lettere å se kaka. Jeg synes det var moro å ha en kake utenom det vanlige og som gjenspeiler mannen min. Han skrur på det meste, kjører moped og driver med musikk. Kaka smakte nydelig. Tusen takk Karin for kakebaksten og Arnt Inge for tidenes kakefat.

Og klart vi måtte danse litt.

På tirsdagen etter bryllupet reiste vi på bryllupsreise sammen med hele klubben min til Bosnia og faktisk var det bare flaks at vi kom oss på bryllupsreise. Men det skal jeg fortelle om en annen gang.

Share

4 thoughts on “Hurra, nå er jeg frue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *