Ugler, sokker og pose til poser

 

 

Veldig, veldig lenge har jeg hatt lyst til å strikke uglegenseren. Men du vet, tiden går og det er så mye jeg har lyst til å strikke. En dag før jul kom jeg endelig i gang og det gikk jo så fort, bare ei lita uka så var genseren ferdig. Og så ble den liggende.

DSC01128Først fordi den manglet øyne, så fordi den er litt kort til meg.

DSC01137 aSå fikk uglene øyne men genseren ble jo ikke lengre av den grunn.

Til slutt fant jeg ut at jeg aldri kommer til å bruke genseren, den er for kort.

DSC01143Heldigvis har sønnen min en liten og nett kjæreste som genseren passet perfekt til. Jeg får bestille garn til en ny uglegenser som ikke skal bli for kort, men først skal jeg bare strikke noe annet gøy.

Litt fakta vil dere vel ha, mønsteret finner du her. Jeg har strikke i Nepal fra Drops på pinne nummer 5 og ferdig, uten perler, veier genseren 469 gram.

Nå om dagene er det veldig gøy å strikke sokker og når jeg fant Sun Vally Socks måtte de på pinnen med en gang. Det var så morro å strikke de og det blir uten tvil flere par.

DSC01149Jeg har strikket de i Silja fra Spar Kjøp på pinne nummer 3, kunne godt strikket de på pinne nummer 2,75 så hadde de blitt litt fastere. Det gikk med litt over to nøster hvit og et nøste blått.

Litt tid bruker jeg på syrommet også. For mange år siden sydde jeg mange slike poser til plastposer og nå var min ikke fin lengre, den jeg sydde til mamma er også utslitt.

DSC01145Først en til meg selv.

DSC01147Så en til mamma.

Og det var alt for i dag. Jeg ønsker dere ei fin uke alle sammen.

 

 

 

Share

5 thoughts on “Ugler, sokker og pose til poser

  1. Du har glemt å sy den til søsteren din. Stakkars henne, den hun har er det ikke strikk igjen i så posene faller rett ned i vannkoppen til kattene og når de ikke kommer til vannet sitt så vet du hva som skjer med de gamle skinna, de får nyreproblemer og DØR! Kan du leve med det?

    • Mulig søsteren min kan hente frem den nye symaskinen som hun har fått og sy seg en selv.
      Nei da, kan skjønne at du skal få en du også.
      Jeg kan faktisk ikke leve med at jeg tar livet av kattene dine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *